Chevrolet Camaro

Velika čast i zadovoljstvo nam je predstaviti Vam jednu pravu američku ikonu, koju konačno i građani naše države mogu iskusiti i to samo u Ac Berlijeta koja je jedini ovlašteni distributer i serviser Chevrolet Camara za Bosnu i Hercegovinu.

Upornost i odlučnost voditelja kompanije su učinili da se iz dana u dan primjeti napredak, koji je do današnjih vremena doveo do, više nego, zadovoljavajućih rezultata.

Nakon četiri uspješne generacije Camara, proizvodnja je stala 2002. Gotovo sedam godina kasnije u SAD-u je predstavljena dugoočekivana peta generacija Camara. Danas je ovaj legendarni sportski automobil sa svojim atraktivnim dizajnom i snažnim 6,2-litarskim V8 motorom s 432 KS dospio i na europsko tlo.

Europski Camaro sličan je po sadržaju modelu 2SS koji je ponuđen na sjevernoameričkom tržištu. Novi model, prvi za Europu, dolazi s posve novim FE4 ovjesom razvijenim posebno za ovo tržište. Ovaj ovjes karakterizira povećanje čvrstoće i bočne stabilnosti koje znatno povećava performanse i upravljivost pri velikim brzinama

Camarove performanse su impresivne: verzija s ručnim mjenjačem ima 432 KS pri 5.900 te Za ubrzanje od 0 do 100 km/h trebaju mu 5,2. Automatski prijenosi su sve popularniji na automobilima visokih performansi. Camarov pogonski sustav s automatskim prijenosom daje 405 KS pri 5.900 okretaja u minuti.

Cijena modela je prilagođena tržištu BiH i kreće se već od 83.900 KM što je i najmanja cijena u cijeloj Europi.

Post